Skip directly to content

Vi-Siblin-kuitulisä vatsan hyvinvointiin

Recipe Detail

Vi-SiblinVi-Siblin Vi-Siblin-kuitulisä vatsan hyvinvointiin

Vi-Siblin tekee hyvää vatsallesi

Vatsa tarvitsee toimiakseen riittävästi kuituja. Moni saattaa kärsiä turhaan oikuttelevasta vatsasta, koska päivittäinen kuidunsaanti jää liian vähäiseksi. Etenkin liukenevien kuitujen lisääminen ruokavalioon voi helpottaa vaivoja. Liukenevaa kuitua on esimerkiksi kaurassa, pellavansiemenissä ja apteekista saatavassa ispaghula-kuidussa.

Vi-Siblin on kasviperäistä kuitua sisältämä lääkevalmiste, jossa elimistön tarvitsema kuitulisä on tiivistetyssä muodossa. Vi-Siblinin vaikuttava aine on ispaghulansiemenkuori. Tämä koostuu Plantago Ovata -kasvin siemenen kuitupitoisimmasta osasta, joka tunnetaan myös nimellä psyllium.

Kuituvalmiste toimii parhaalla tavalla, kun sitä otetaan muutaman kerran päivässä aterioiden yhteydessä. Oleellista suolen toiminnan tasaisuudelle on myös riittävä säännöllinen liikunta ja nesteen nauttiminen.

Vi-Siblin-lääkekuitu sisältää runsaasti veteen liukenevaa eli geeliytyvää kuitua. Vi-Siblin pystyy sitomaan itseensä nestettä jopa 40 kertaa painonsa verran. Turvonneesta kuidusta syntyvä kasvilimamassa muodostaa suolen pinnalle voitelevan kerroksen, joka helpottaa suolen toimintaa. Näin Vi-Siblin kykenee tasapainottamaan löysää vatsaa ja toisaalta nesteen kanssa nautittuna helpottamaan luonnollisella tavalla liian hidasta vatsaa. Lue lisää Vi-Siblinin vaikutuksesta.

Erityisen hyvää gluteenittomaan ja FODMAP-ruokavalioon

Psyllium on gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle oiva apuri keittiössä. Psylliumin nimittäin on havaittu lisäävän gluteenittomaan taikinaan sen kaipaamaa sitkoa ja kuohkeutta. Gluteenittomassa ruokavaliossa on myös tärkeää huolehtia riittävästä kuidun saannista – kuitulisä auttaa vatsaa toimimaan hyvin. Myös FODMAP-ruokavaliota noudattavan ja ärtyvän suolen syndroomasta kärsivän kannattaa pitää huolta riittävästä kuidunsaannista vatsaystävällisin keinoin. Lue lisää FODMAP:ista ja muista vatsaystävällisistä elämäntavoista Vatsan hyvinvointi -osiostamme.

Ruokaan sekoitettuna tai sellaisenaan

Parhaan hoitotuloksen saamiseksi käytä Vi-Sibliniä päivittäin osana terveellistä ruokavaliota. Ota Vi-Sibliniä aina ruokailun yhteydessä ja juo runsaasti vettä tai muuta nestettä, sillä Vi-Siblin toimii sitomalla nestettä itseensä.

Voit käyttää Vi-Sibliniä sellaisenaan sekoittamalla 1-2 annosta veteen, mehuun tai vaikkapa smoothieen. ViSibliniä voi myös lisätä ruokaan valmistusvaiheessa tai ripotella lautaselle valmiin annoksen päälle.

Muistathan, että Vi-Sibliniä on kahdenlaista. Tavallinen Vi-Siblin on maultaan neutraali ja makea.

Vi-Siblin S  on sokeriton eikä siinä ole makeaa makua.

 Saat Vi-Siblinin apteekista ilman reseptiä. Katso videolta, mikä Vi-Siblin on.

Categorized Recipe View

Vi-Siblin

Vi-Siblin-valmisteiden käyttöohje

Vi-Siblin-hoito aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille aloitetaan yhdellä annoksella vuorokaudessa.

Vi-Siblin

Vi-Siblin-hoidossa huomiotavaa

Kenelle Vi-Siblin ei sovi? Milloin hakeudun lääkäriin? Lue täältä Vi-Siblinin käytössä huomioitavat asiat.