Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Ummetus matkalla

Ummetus matkalla


Ummetus on matkailijan yleinen vaiva, joka pitkittyessään voi aiheuttaa varsin kiusallisen ja tukalan olon.

Monet matkailijat pakkaavat mukaansa pienen lääkevaraston mahdollisten epämiellyttävien oireiden ennaltaehkäisyyn tai hoitoon, jotta reissusta tulisi mahdollisimman onnistunut. Usein lääkepussiin hankitaan tuotteita turistiripulin varalle, mutta päinvastaiseen vaivaan – mahdolliseen ummetukseen matkan aikana, varaudutaan harvemmin.

Miksi matkalla ummettaa?

Ummetus on matkailijan yleinen vaiva, joka pitkittyessään voi aiheuttaa varsin kiusallisen ja tukalan olon. Normaaliin rytmiin tottunut vatsa voi toimia reissussa hitaammin erilaisen ruokavalion ja aikaeron vuoksi. Myös liikunnan vähäisyys tai lomastressi voi vaikuttaa epäedullisesti vatsantoimintaan. Kuuma ilmasto lisää nestetarvetta ja liian vähäinen nesteytys saattaa pahentaa ummetusoireita.

Ota avuksi Vi-Siblin

Mikäli tietää kärsivänsä epäsäännöllisesti toimivasta vatsasta matkoilla, kannattaa ottaa avuksi Vi-Siblin kuitulisä. Vi-Siblin sisältää ispaghula-kuitua, joka auttaa vatsaa toimimaan säännöllisesti. Vi-Siblinin vaikutus perustuu sen luonnonmukaiseen kykyyn ylläpitää suolen toimintaa. Vi-Siblin kuitu pystyy sitomaan 40-kertaisen määrän painonsa verran nestettä, joten siitä voi olla myös apua kiinteyttämään löysää vatsaa. Varsinaisen turistiripulin hoitoon Vi-Siblin ei kuitenkaan sovellu.

Vi-Siblin nautitaan aina ruoan tai juoman kera; on erittäin tärkeää nauttia aina vähintään lasillinen nestettä jokaisen Vi-Siblin-annoksen kera. Kuitulisän käytön voi aloittaa jo kotimaassa ja jatkaa sen käyttöä matkan aikana. Vi-Siblin soveltuu sekä kuuriluontoiseen että säännölliseen käyttöön.

Matkalle sopiva pakkauskoko!

Vi-Siblin S - tuoteperheestä löydät matkalle sopivan pakkauskoon. Sokeriton Vi-Siblin S 20 annospussia sisältävä pakkaus riittää 10 päivän matkalle, mikäli käytetään kaksi annosta päivässä. Vi-Siblinin löydät vain apteekista. Muista tutustua huolellisesti pakkausselosteeseen ennen Vi-Siblinin käyttöä.

Vi-Siblin S 20 annospussin pakkaus riittää kymmenen päivän reissulle, jos annoksia otetaan kaksi päivässä.