Enable JavaScript to visit this website.

Tuntemuksia & Tuoksuja

Tuntemuksia & Tuoksuja - sarja on palannut uusin jaksoin! Housut kintuissa yllätetyn Romeo Fartsrongin pitkä piina on jatkunut koko kauden. Pääseekö hän häämatkalle vai onko vaimo jo lähtenyt Fabion matkaan? Katso vatsaa vääntävä kooste viime "Tuoksarit" jaksosta.

Tuntemuksia & Tuoksuja - Kausi 4: Jakso 50 - MYÖHÄSSÄ (kooste)

Housut kintuissa yllätetyn Romeo Fartsrongin pitkä piina on jatkunut koko kauden. Pääseekö hän häämatkalle vai onko vaimo jo lähtenyt Fabion matkaan? Katso vatsaa vääntävä kooste viime "Tuoksarit" jaksosta.

Tuntemuksia & Tuoksuja - Kausi 4: Jakso 20 - MATKALLE (kooste)

Romeo Fartstrong pitää sisällään synkkää salaisuutta. Saadaanko totuus hänestä vihdoin puserrettua ulos ja miten käy tulevan häämatkan? Entä miten tähän kaikkeen liittyy Fabio Goodtummy?

Tuntemuksia & Tuoksuja - Kausi 3: Jakso 66 - YSTÄVÄTÄR (kooste)

Brooke von Rippe on viimein löytänyt rauhan ja hehkuu onnesta. Mutta miten tähän kaikkeen suhtautuu salaperäinen neiti Jelly Bellyblock? Entä onko Fabiolla taas asiassa jotenkin näppinsä pelissä...

Tuntemuksia & Tuoksuja - Kausi 2: Jakso 50 – KOSINTA (kooste)

Romeo Fartstrong ei osaa ilmaista tarpeitaan oikein ja Brooke von Rippen sisällä myllertää. Lopettaako kaunotar omat juoksunsa ja mitä tekemistä Fabio Goodtummylla on kaiken kanssa?