Skip directly to content

Vi-Siblin S annospakkaus matkalle mukaan

Recipe Detail

Vi-SiblinVi-Siblin Vi-Siblin S annospakkaus matkalle mukaan

Vi-Siblin S -annospussit auttavat herkkävatsaista matkustajaa

Herkkä vatsa oireilee monella erityisesti matkustaessa ja lomalla. Lennot ja muut pitkät istumarupeamat sekä normaalista poikkeava ruokailu saattavat aiheuttaa helposti ummetusta. Älä anna vatsaoireiden pilata lomaasi, vaan pakkaa matkalle mukaan tuttu Vi-Siblin, jonka saat myös kätevissä annospusseissa. Vi-Siblin tasapainottaa sekä kovaa että löysää vatsaa.

Vi-Siblin S –(annos)pakkauksia on saatavilla kahdessa koossa: 20 tai 50 neljän gramman annospussia. Pienempi pakkaus riittää esim. kymmenen päivän matkalle, mikäli käytetään kaksi annosta päivässä.

Sekoita juomaan tai ruokaan

Sekoita yksi annospussillinen rakeita vähintään 110 ml:aan (noin lasilliseen) vettä, maitoa, hedelmämehua tai muuta juomaa. Sekoita nopeasti ja nauti heti. Raemuotonsa ansiosta Vi-Siblinin voi nauttia myös ruokaan (esim. viiliin, puuroon tms.) sekoitettuna tai kiinteän ruoan päälle siroteltuna, kunhan sen yhteydessä nautitaan myös vaadittava määrä nestettä (110 ml annosta kohti). Tutustu tarkemmin Vi-Siblinin käyttöohjeeseen.

Vi-Siblin-S:n tuotetiedot

Vi-Siblin on kasviperäistä kuitua sisältävä lääkevalmiste , jossa elimistön tarvitsema kuitulisä on tiivistetyssä muodossa. Vi-Siblinin vaikuttava aine on ispaghulansiemenkuori, joka koostuu Plantago ovata -kasvin siemenen kuitupitoisimmasta osasta. Lue lisää Vi-Siblinin vaikutuksesta.

Vi-Siblin S -rakeet annospussissa, pakkauskoot:

50 x 4 gramman annospussia 20 x 4 gramman annospussia 1 annos (4 g) Vi-Siblin S -valmistetta sisältää ispaghulansiemenkuorta 3,52 g sekä apuaineina sorbitolia 0,44 g ja natriumkloridia. Vi-Siblin S on gluteeniton ja sokeriton. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Vi-Siblin S -rakeita saa annospussien lisäksi myös irtorakeena isommissa pakkauksissa. Katso videolta, mikä Vi-Siblin on.

Categorized Recipe View

Vi-Siblin

Vi-Siblin-hoidossa huomiotavaa

Kenelle Vi-Siblin ei sovi? Milloin hakeudun lääkäriin? Lue täältä Vi-Siblinin käytössä huomioitavat asiat. 

Vi-Siblin

Vi-Siblin-valmisteiden käyttöohje

Vi-Siblin-hoito aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille aloitetaan yhdellä annoksella vuorokaudessa.