Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Kvinoapaella

Kvinoapaella


Maukas kvinoapaella vie ajatukset kesään ja sopii hyvin FODMAP-ruokavaliota noudattavalle.

Ainesosat:

1,5 dl kvinoaa

200 g kalkkunan rintafileitä

100 g katkarapuja

50 g herneitä (tuoreita tai pakaste)

50 g vihreitä papuja

50 g paprikaa

50 g oliiveja

1 prk tomaattipyreetä

1 tomaatti

rypsiöljyä

persiljaa

sahramia

paprikajauhetta

suolaa

pippuria

Valmistusohje:

Paista kalkkunan rintafileet öljyssä pannulla. Kun pinta on kauniin ruskea, lisää paprikat ja mausteet pannulle, ja laske hieman lämpöä. Huuhtele kvinoa hyvin ja jätä valumaan.

Freesaa vihanneksia ja mausteita noin kymmenen minuuttia, jotta saat mausteista parhaan värin ja maun irti. Kiehauta vesi pannulla ja lisää kvinoa. Keitä hiljalleen kannen alla 10 minuuttia. Älä sekoita kvinoaa tässä vaiheessa, muuten siitä tulee liisterimäistä.

Kuutioi tomaatit. Kymmenen minuutin jälkeen lisää loput vihannekset. Anna hautua 5 minuuttia, jonka jälkeen voit lisätä katkaravut, tomaattikuutiot, persiljan, suolan ja pippurin. Sekoita lopuksi kevyesti.

Koristele persiljasilpulla ja nauti!